Wedding Aug 2012 : Ima + Faqhreel

Cinta.

Jodoh.

Aku bukanlah pakar cinta.

Tapi.

*ape aku merepek intro ni.

πŸ˜›

Ok serius.

Jodoh boleh hadir di mana saja.

Kadang2 di stesen bas.

Kadang2 di dalam bas.

Kadang2 di langgar bas.

Tapi yang langgar tu kita doakan agar simpang la ye.

Ada juga yg bertemu di tempat belajar.

Cinta IPT.

Enak bunyinya,indah rasanya. *pengalaman ok~

Begitulah juga ceritanya dengan pasangan terbaru yang sy shoot ni πŸ™‚

Ima dan Faqhreel. Logo dorang iF~ Ada logo weh! ha. 1st time aku jumpa πŸ™‚

Mereka belajar di maktab yang sama, kemudian bertugas sebagai guru, di daerah yang sama.

5 minit je katanya jarak. Kot tersalah info,maaflah ye. Tapi dekatlah kiranya.

Rumah Ima dan saya pun tak jauh. 5 minit jugak. Plus, kiteorg 1 kelas masa form 4 *skejap je, then aku pindah skolah πŸ™‚

Memang best bekerja dgn dorang ni, selamba je. Fun, seyes fun πŸ™‚

Memang amat enjoy kalau pengantin boleh ‘be themselves’ je spanjang sesi shoot.

Kadang2 ada yang terlalu memikirkan apa nak buat.

Tapi nasihat aku, just let it go.

If you are a crazy person (muahaha) then, be crazy. πŸ˜› the pictures will turn out to be the most exhilarating and make us laugh!~

So these are the pictures.!~

Boleh tengok banyak lagi kat page Megat M. Syazwan Photography

Enjoy πŸ™‚

Advertisements

One thought on “Wedding Aug 2012 : Ima + Faqhreel

  1. Pingback: Wedding Aug 2012 : Raihanna + Rashidi « Blog Fotografi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s